Sport-ability

Elvira Stinissen Sport-ability

Elvira Stinissen Sport-ability is opgericht in 2012. Ik zie sport en bewegen op twee manieren:

Sowieso is het gewoon heel gaaf om te doen. Daarnaast zie ik wat sport en bewegen kan betekenen voor iedereen. Voor mensen met en zonder handicap, voor jonge en oude mensen, mensen die gezond zijn en mensen die minder gezond zijn.

Dat duidelijk maken, daar staat Sport-ability voor. De mogelijkheden die mensen hebben en krijgen door de sport.

Wat kan Sport-ability voor u betekenen:

  • Presentaties, workshops en advies

De afgelopen jaren heb ik als ambassadeur van Randstad Participatie vele presentaties voor veel verschillende organisaties mogen geven. Door de ervaring die ik als Paralympisch sporter heb opgedaan en dit in combinatie met mijn werk als beleidsmedewerker hoop ik allerlei organisaties meer zicht te geven in mogelijkheden mensen hebben en krijgen door de sport.
De combinatie werk en topsport laat duidelijk zien dat datgene wat op de sportvloer gebeurt zo door te vertalen is naar de werkvloer. Bij beiden spelen teamprocessen een grote rol: wie heeft welke taken, hoe wordt dit afgesproken, hoe spreek je elkaar aan op de afspraken, welke rol vervul je binnen een team en hoe haal je het beste uit iedereen. Allemaal vragen waar ik tijdens presentaties en workshops op in ga!

  • Spreker, dagvoorzitter, jury

 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, dan reageer ik zo snel mogelijk! KVK: 56607261

© 2018 Elvira Stinissen Sport-ability | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress